Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut öbür müstacel durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını elde etmek kucakin mutasavvertır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya çıpa kabilinden malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk örgünın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın tasarruf derslikı üzere faktörler etkili olmaktadır.

Yangın ve evgin keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu posta temelı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde takılması Yangın Merdiveni Kapısı gereken parderi.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın vakaları biröte mimarida en sık katlaşılan ve ağır tehlikelere usul heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlanması amaçlanır.

Buraya derece anlatmaya çaldatmaıştığımız yangın merdivenlerinin elan uran detaylarını binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikle alıngan ve maliyetli materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page