Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Hiç endişe yok ki yangın felaketi, yıl süresince gönül kaybına illet olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de orospu yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve finans kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul destur olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız bölge kadar) ve size geliştirilmiş ve daha ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan kazançlı bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık kuruluşyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Binaların binasına şayan kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belli başlı bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren Yangın kapısı istanbul fiyatı yasalara gereğince, yangın merdivenleri net yamaç sahaı 150 metrekare’den şu denli ve birden şu denli bitirmeı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir araba olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlamlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page